Polis plockar upp fyraåring och väntar i kön för att beställa. Men se när de vänder sig om …

Sjuksköterskan Tara Murphy är stolt över att ha bevittnat något riktigt speciellt på Burger King. Konstapel Mark Waggamon sågs komma in en med 4 årig flicka på snabbmatsrestaurangen . Nej, den lilla var inte hans dotter, men jag är säker på att hon nu är en av hans bästa vänner. Tara sa att när hon fyllde fyra ville hon inget mer än att äta lunch med en polis . Så sjuksköterskorna arrangerade så att en poliskonstapel tog henne ut på lunch.
Mötet var en stor händelse för den lilla flickan. Hon var även utklädd precis som honom . Gesten är så enkelt, men kan ni tänka er att vara 4 år gammal och att få göra detta? Det är en dröm, som hon aldrig kommer att glömma!

1

”Jag fick bevittna en av de vackraste handlingar av vänlighet jag tror jag någonsin har sett i dag. Jag såg en vacker 4-årig liten flickas födelsedagsönskan gå i uppfyllelse. Allt hon ville var att äta lunch med en polis. ”

2

”Jag blev tillfrågad om jag kunde hjälpa till att hitta en och jag kunde inte tänka mig någon bättre för jobbet än Markie Waggamon och han var mer än villig att vara en del av denna lilla flickas födelsedagsönskar.”

3

”Han gick utöver vad som ombads av honom. Istället för att bara komma och äta lunch med henne så hade han med sig en hel väska med födelsedagspresenter . ”

4

”Det finns inget vackrare att se ett barns ögon lysa upp och se sin dröm gå i uppfyllelse. Tack så mycket, Elizabeth Hoskinson Gross, för att tillåta mig att vara en del av detta och tack, Mark Waggamon, för att vara den fantastiska man som du är. Detta är en dag som hon inte kommer att glömma och inte jag heller. ”

Tyckte du om det här? DELA i så fall gärna med dina vänner!

Add your comment