Om du får migrän, kommer denna naturliga dryck lindra den intensiva smärtan på bara några minuter!

Huvudvärk är bland det mest irriterande, långlivade och irriterande typen av kroppslig smärta du kan uppleva. Den dunkande känslan, ljuskänslighet, och andra synproblem som kommer med huvudvärken kan vara riktigt svår att hantera. Alla som någonsin har lidit av kronisk migrän eller intensiv huvudvärk vet att du kommer att göra nästan vad som helst för att stoppa eller minska smärtan.

Det är inte alltid som vanlig medicin fungerar. Det finns också många människor som är känsliga för smärtstillande mediciner så de kan inte säkert ta dem. En alternativ metod som kan användas för att behandla huvudvärk smärta är en helt naturlig dryck gjord med citron och salt. När du dricker den, kommer din huvudvärk att börja försvinna på bara ett par minuter.

Så här gör du : Häll en kopp vatten i ett dricksglas. Ta en ren citron och pressa så mycket av saften ur den som du kan, ta bort kärnorna och lägga den i vattnet. Blanda i 2 tsk Himalayan havssalt och blanda upp det bra. Drick hela glaset och du kommer att se att din huvudvärk kommer att blekna bort.

Denna dryck innehåller några av de bästa naturliga ingredienser som naturen har att erbjuda. Vatten är det viktigaste som kroppen behöver och när du inte dricker tillräckligt skickar kroppen meddelanden. Ett av dessa meddelanden kommer i form av huvudvärk och den stora majoriteten av huvudvärk orsakas av uttorkning.

Dessutom ger Himalaya salt kroppen ett sunt uppsving av elektrolyter, mineraler och andra spårämnen som kalcium, kalium, sulfater, zink, koppar, magnesium, jod, järn. Dessa mineraler, särskilt järn, är det som ger saltet sin distinkta rosa färg och gör den till den mest mineraltäta typen av salt i världen. Slutligen är citroner fulla av C-vitamin som ger vårt immunförsvar en välbehövlig boost. De är en utmärkt källa till antioxidanter, och innehåller naturliga detox egenskaper som kan hjälpa till att rena vårt blod och organ från toxiner.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!


Tyckte du om det här? DELA i så fall gärna med dina vänner!