Den hemlösa kvinnan har mens, men ingen tamponger. Nu se vad en främling gör.

Dana, en mor till två små pojkar i Washington DC, är känd av många i hennes stad som “the bra fairy.”

Allt från en behå till tamponger och linnen, samlar Dana och donerar tusentals underkläder och intimprodukter till hemlösa kvinnor. Det hela började när hon bestämde sig för att hjälpa hemlösa kvinnor, hon har skapat en Facebook-sida där folk kan komma i kontakt med Dana och skicka kläder, i alla storlekar och färger.

Hittills har Dana donerat mer än 8000 underkläder och nästan 30.000 intimprodukter . ”Att se deras leende och hur de uppskattar det är vad som får mig att fortsätta att hjälpa ,” säger Dana . ”Det är inte att lösa världens problem , men det hjälper lite.”

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!


Tyckte du om det här? DELA i så fall gärna med dina vänner!