Han är bara åtta år gammal, men denna cancerpatient hittade just kärleken i hans liv!

”Kärleken är tålmodig och snäll, kärlek är inte avundsjuka eller att skryta, den är inte arrogant eller oförskämd.  Den är inte irriterad eller förbittrad,  men gläds åt sanningen. Kärlek bär allting, tror på allting, hoppas på allting, uthärdar allt. ”

Kärleken har inte någon ålder. Det känns när det är tänkt att vara rätt, och det händer människor när de minst anar det. Detta är den kärlek som ett ungt par från Chesapeake, Virginia har och det är ett av de vackraste förhållanden vi sett på länge.

”Hur vet du att du älskar henne?”

”Mitt hjärta säger det.”

Det är orden från 8-åriga David Spisak om kärleken i hans liv, 7-åriga Ayla. David berättelse är inte exceptionell bara för det faktum att han fann kärleken vid en sådan ung ålder, men också för att han kämpar för fjärde gången med sin cancer. Davids först diagnos av leukemi var när han var två år, han har fått två transplantationer och fått gå igenom omfattande kemoterapi. Men Davids föräldrar såg hur hårt behandlingen tog på deras son och ville inte att han skulle tillbringa sitt liv på sjukhus. Så de bestämde sig för att ge honom en ”del av livet.”

1

Mindre tid på sjukhus och mer tid till att faktiskt ha en normal uppväxt och göra saker som barn gillar att göra.

2

Han älskar att bowla så det är något de gör ofta.

3

David och Ayla hade varit hemligt kära i varandra länge.

4

Amber som är Davids mamma talade med Aylas mamma, och tillsammans planerade de ett datum för deras barn att träffas. David ringde till Ayla för att fråga om hon ville gå ut med honom, och de träffades på en bowlinghall där David gav henne en nallebjörn och blommor.

5

 

Tyckte du om det här? DELA i så fall gärna med dina vänner!