Hon pressar degen på en upp och nedvänd muffinsform. Slutresultatet? Fantastiskt!

Det verkar alltid vara ett rätt sätt och ett fel sätt att göra praktiskt taget allt. Sedan finns det alla de många sätt som faller mellan dessa två motsatta ändar, och det är vad som ingår i denna Allrecipes YouTube-videon. Det finns ett nytt sätt för dig att använda en vanlig gammal muffinsform för att baka utsökta godsaker som hela familjen kommer att älska och uppskatta.

Den här innovativa idén visar hur du kan använda en muffinsform i metall på ett helt nytt sätt. Istället för att sätta smeten eller degen i formen, vänds formen och man använder undersidan för att göra olika typer av ätliga matskålar. Var kreativ och tänk på alla de olika sätt du kan använda denna teknik för att baka saker .

Se själv i videon här nedanför:


Tyckte du om det här? DELA i så fall gärna med dina vänner!