Med händerna i byxorna, står han bredvid sin vän. Men när han börjar sjunga…. Wow!

Dessa två killar har gjort något stort tillsammans. Missa inte deras video som nu får miljontals tittare runt om i världen .

Ronan Scolard är en irländsk pianist och låtskrivare. Han är också ett stort fan av sångerskan Adele , han tar er med på denna fantastiska medley av hennes vackraste låtar med sin vän Glenn. De blandar ihop deras deras favoritlåtar av Adele till ett underbart medley. Denna video är verkligen imponerande.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fina video med dina vänner på Facebook!

Irish Lads Incredible Adele Mash-Up You Need To HearAdele NEEDS to hear this mash-up of her best hits. ❤️ Thank you to our extremely talented friends Glenn Murphy – Tenor & Ronan Scolard Music for this special cover.

Posted by Her.ie on Thursday, 3 March 2016