När bröllopsbilderna kommer, gömmer han dem. Han vill inte hans fru ser dem!

Leisa och Noel var lyckligt förlovade, levde tillsammans i Dublin .  Båda erkänner att de älskar snabbmat, och har alltid ätit ohälsosamt. Således, för 33-åriga Leisa var det inte lätt att hitta en bröllopsklänningen. ”Jag hade alltid velat ha en vacker klänning och det var så pinsamt att ringa och fråga om det fanns min storlek . I slutet kunde jag bara köpa i en butik. ”

1

De visste att de behöver ändra på något. Fyra gånger hade sängen kollapsat under dem. Nu sov de på en madrass på golvet. 

2

De började banta tillsammans, med bra resultat – Noel tappade otroliga 101 kg och Leisa över 51 kg . Det är totalt 152 kg. Båda är överlycklig . ”Efter dieten, kunde vi äntligen göra normala saker. Gå på bio , sitta på bussen bredvid varandra och vi hade ingen rädsla mer att sängen skulle kollapsa under oss. ”

3

Se bara vilken skillnad.

4

De lever nu ett mycket bättre och hälsosammare liv.

5

Dela gärna denna fina artikel med dina vänner på Facebook!