Läkaren hör den gravida kvinnan skrika, men håll ögonen öppna och se hennes ben. Otroligt!

Vi har hört en del galna berättelser från sjukhus tidigare, och detta är inget undantag.

Dr. Mauricio Heilbron Jr. var på jobbet på sjukhuset i San Pedro, Kalifornien. Han behandlade en kritisk skottskada och en sårad man som hade tarmarna utanför kroppen. Dr. Heilbron trodde inte att dagen kunde bli värre, men där han hade fel! Plötsligt hörde Dr. Heilbron en dam skrika av smärta – och någon sprang ner för korridoren i full fart.

En läkare hade sprungit mot en gravid kvinna när hennes barn var på väg ut. Hennes barn flög ur henne utan någon varning! Som en superhjälte visste läkaren vad som var på väg att hända, så han kom till mammans undsättning och tog barnet!

Kan ni föreställa er vad som kunde ha hänt om läkaren inte hade varit där för henne? Helt otroligt .

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!