Mamman överger 1 dag gammal baby. 16 år senare, får hon veta den CHOCKERANDE sanningen bakom hennes identitet.

Denna berättelse är som något taget ur en film, men jag kan försäkra er, det här är 100% äkta.

Jennifer föddes utan ben. På grund av hennes förödande missbildning, övergav hennes föräldrar henne på sjukhuset samma dag hon föddes. Men hon adopterades av ett underbart par från en liten stad i Illinois som har gett henne det förtroendet och styrkan hon behövde för att leva ut sina drömmar – att bli, om du kan tro det, en idrottskvinna och gymnast.

Men det är bara början på historien. Under åren, började Jennifer att tävla och bli mycket bra på sin sport. Hon blev även mästare i delstaten Illinois!

Av nyfikenhet, frågade Jennifer hennes föräldrar för mer information om sin biologiska familj. Hon ville veta vad hennes efternamn skulle ha varit, om hon inte hade övergivits av hennes riktiga mamma. Svaret hon fick  …

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna OTROLIGA video med dina vänner på Facebook!