De nyfödda trillingarna läggs försiktigt ner. Men titta vad mamman gör då!

Att sätta ett nytt liv till världen är en av livets bästa gåvor, och den här mamman hade turen att få hela tre barn . För att fånga barnens start på livet anställde mamman en fotograf, Leslie Amy, vilka underbara bilder. De här bilderna får mig att tappa andan!

Det finns inget sötare och mer underbart än ett nyfött barn, och Leslie lyckas fånga det som gör barn så underbara. I videon nedan får du en ”bakom kulisserna”  på hennes photoshoots. Leslie sätter ner barnen på en bekväm kudde och börjar sitt arbete med kameran. Trillingar är mycket små och kommer säkerligen att få ditt hjärta att smälta.
Leslie klär dem i söta kläder för att skapa unika bilder. Hon ger dem även olika saker att hålla i och ha kul med på bilderna.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!