Hon hade bruna fläckar på händerna, tills hon tog bort dem med DETTA. Jag hade ingen aning!

Åldersfläckar , eller leverfläckar , är platta små, bruna eller svarta fläckar som du kan få på händer, axlar, ansikte och andra delar av huden som är mest utsatta för solen. Även om åldersfläckar många gånger kan vara ofarliga, tycker många personer som har åldersfläckar att de är fula. Men du kan faktiskt ta bort dem hemma utan att åka till doktorn.

I den här videon får du se Dr. Doug Willen, författare till Quantum Paleo, han ger en snabb och naturlig lösning på denna hudsituation. Dr. Willen rekommenderar äppelcidervinäger, och tro det eller ej, löksaft. För att göra löksaft, tar du helt enkelt en färsk lök, tärna den och mosa den med en mortel och mortelstöt . Med hjälp av en bomullstuss , applicera han botemedlet för åldersfläckar .

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!