Killen tar på sig flickvännens kläder! Vad han upptäcker chockar ALLA!

Benjamin Ashton Cooper från den amerikanska delstaten Pennsylvania skulle hjälpa sin flickvän att städa ur sin garderob. Men vad han läser i kläderna i kläderna gör honom mycket arg och han gör det här inlägget på Facebook:

58569cae58749c39e4c593b21e5d6f76

”Jag skulle bara hjälpa min flickvän att städa i sin garderob och då märkte jag att en hel del av vad hon hade rensats ut, hade storleken XL . Det verkade helt enkelt inte stämma, och här är anledningen: De passar mig. Jag säger inte detta för att vara rolig eller ironisk. Det gör mig förbannad.

Jag är inte en XL-kille och ännu viktigare, är att en kvinna med min storlek och dimensioner INTE är en XL-kvinna! Det här är anledningen till att vi nu har 8-åriga barn med ätstörningar. Det här är anledningen till att män kallar normala kurviga kvinnor ”fet gris” och liknande. Det här är anledningen till att män som tror sexism är en ”myt” som är påhittad, är fulla av skit.

Benjamin, som bär storlek S själv, kan inte förstå hur storlekarna kan skilja så mycket, hur mycket varierar storleken mellan män och kvinnor. Speciellt eftersom kvinnors klädstorlekar görs mindre och mindre.
Vi gillar hans ärliga ord på Facebook, den unge mannen får nu mycket applåder – inte minst från hans flickvän!

Tyckte du att det här var bra? DELA i så fall gärna med alla dina vänner på Facebook!