Tom Hanks lät sin 6-åriga dotter vara med i en skönhetstävling . Men se när kameran zoomar ut!!

När Tom Hanks vill vinna, blir det oftast så. Och i 2011, dök vår älskade skådespelare upp på Jimmy Kimmel Live för att visa publiken att han inte bara är en begåvad skådespelare, men han är också en hänsynslös skönhetstävlingstränare!

Se när Hanks får Kimmel att spela upp ett klipp från hans framträdande på Toddlers and Tiaras där han avslöjar hur livet är i de två dagarna som ledde fram till barnskönhetstävlingen. Hans sex-åriga dotter, Sophie, hoppas hon ska ta första plats i Nevadas ”Ultimate Sexy Baby” , och Hanks är mer än stödjande av hennes drömmar.

Från att undervisa henne hur man går korrekt till att ta på sin gigantiska peruk och överdrivna sminkning, Hanks avslöjar en sida av sig själv allmänheten aldrig får se – men oroa dig inte, det är ett skämt! Vid slutet håller Kimmels publik på att dö av skratt, och den här videon gick viral med nästan 12 miljoner visningar på YouTube.

Försök att inte skratta … klarar du det?!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!