Den unga tjejen har en tatuering på benet. Den avslöjar den hennes hemlighet som hon nu delar med världen!

Bekah Miles från Oregon har en tatuering, som så många andra unga kvinnor. Men om man vänder den upp och ned, blir det en helt annan innebörd som bokstavligen går under huden på den som läser. I detta Facebook inlägg öppnar Bekah hela sitt hjärta:

1f

”Kära mamma och pappa, var inte så upprörda över detta beslut, som inte kan göras ogjort. Jag vill att ni lyssnar på mig.

Idag berättar jag något som bara en del av er vet. Jag är redo att prata om min psykisk sjukdom. Jag fick diagnosen depression förra året. Ärligt talat, jag tror att mitt problem har pågått mycket längre, men den här gången var så illa att jag knappt kunde göra någonting alls.

Så nu har jag skaffat mig den här tatueringen. Jag tror att mitt ben är den bästa platsen för innebörden bakom det. Alla som ser den läser, ”Im fine” (jag mår bra) men när jag tittar på den uppifrån så står det ”Save Me” (Rädda mig). För mig innebär detta att vad man tänker inte alltid är riktigt så. Det påminner mig om att människor som verkar glada på utsidan, kan må mycket dåligt på insidan.

 

Även tack till alla som har stått vid min sida i denna kamp. Utan er skulle jag inte vara här nu ”

2f

Ursprungligen ville Bekah bara dela det här med familj och vänner. Men nu mer än 350.000 personer delat vad den unga kvinnan skrev från själen. Eftersom hon uttrycker vad många tycker och känner med inte kan finna ord till att skriva eller säga.  Jag hoppas att det här kan stärka medvetenheten om denna sjukdom. Säger hon!

DELA gärna hennes historia med dina vänner på Facebook!