Mannen publicera detta foto på Facebook av hans fru som äter. Men vad som ligger bakom rör miljontals människor.

Philip och Jessica Urtz från New York har varit gifta i 3 år. När Philip publicerade detta foto av hans fru medan hon äter på Facebook, vill han visa alla vad det är för en speciell person:

1k

Detta är min fru Jessica, som äter för inför ett 14-timmars skift på akuten Hon kommer hem, har tillräckligt med tid för att äta och sedan måste hon gå till sängs.

Hon går upp mycket tidigt och gör sig redo för dagen. Hon tar en dusch, sätter upp håret, tar med sig något att äta under dagen, ger mig och hunden en kyss och går mot dörren.

Hon bryr sig om människor som måste ta sig genom de värsta dagarna i livet. Stroke, bilolyckor, motorcykelolyckor, hjärnskador och mer. Hon tar hand om mödrar, fäder, systrar, bröder, vänner och familjer. Det spelar ingen roll vem du är eller vad som hänt. De kommer att ta hand om dig.

Hon arbetar genom lunchen och har knappt tid att sitta ner. När hon kommer hem efter 14 timmar, vill hon bara göra just det: att sitta ner. Jag frågar inte hur hennes dag var, eftersom hon inte gillar att prata om jobbet när hon är hemma, och det är bra som det här.

Om hon vill prata om det, kommer jag att lyssna. Ibland kommer hon hem ledsen och ibland kommer hon hem glad. Men oavsett hur hon känner, är hon alltid i tid för sitt nästa skift på jobbet.

Jag älskar henne av hela mitt hjärta. Min fru är min hjälte. Min fru är en sjuksköterska. ”

2k

Philip ger sin hustru och alla sjuksköterskor den uppskattning som de förtjänar för allt det hårda och viktiga arbete som de gör varje dag. Tack!

DELA den här artikeln om du också uppskattar allt det hårda arbete som sjuksköterskor gör varje dag!