En tvilling dör under förlossningen. Pappan tittar på mammans bröst och det OTÄNKBARA händer!!

Kate och David Ogg såg fram emot att starta familj, men de kämpade för att hon skulle bli gravid. Du kan föreställa dig glädjen när de fick reda på att Kate var gravid, inte bara med en men utan med två barn! En flicka och en pojke, Jamie och Emily.

Men saker och ting tog en skrämmande och otrolig tur. Tvillingarna var redo att komma till världen redan sex och en halv månad in i Kates graviditet. Eftersom hon födde för tidigt, i mars 2010, överlevde inte pojken förlossningen. Men om du någonsin tvivlat på kraften i en moders kärlek, kommer du att tänka om efter att du sett det här.

Kate och David vägrade att släppa taget om den lilla sonen. De kramade honom. Plötsligt ser de att han rör på sig – och när läkaren kom in i rummet, kunde han inte tro sina ögon.

Titta på videon nedan för att höra om vad som hände, berättade om sin mamma Kate.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!