Mamman börjar dö 3 månader efter förlossningen. Men se vad som händer när pappan lägger barnet på sängen!

Holli och Jason var jätteglada att välkomna sin son, Jordan, till världen. Men lyckan varade inte länge. När Jordan bara var tre månader gammal, svimmade Holli en dag när hon bytte hans blöja. Hon drabbades av ett sällsynt virus när hon bara var 36 år gammal.

Holli fick diagnosen myokardit, en inflammation i hjärtmuskeln. Efter att ha lidit av hjärtstillestånd, fick ambulanspersonalen chocka henne 45 gånger med en defibrillator. Hon genomgick två operationer. Hon låg nästan livlös i sin sjukhussäng, oförmögen att kommunicera och ansluten till en maskin som höll henne vid liv.

Hon låg där i två veckor utan att komma på bättringsvägen, läkarna var oroliga att hon inte skulle överleva. Det var då Jason kom in med deras son Jordan på hennes rum. Jordan fick sova bredvid sin mor i några timmar.

Föga anade familjen att ett otroligt mirakel var på väg att hända samma kväll …

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!