Hon går till sjukhuset med magkramper, men sedan ser läkaren det HÄR …

Det oväntade kan vara det bästa som kan hända dig. Ibland om vi tänker för mycket, kan det lämna oss besvikna genom att vi inte uppfyller våra förväntningar. Om vi inte har någon tid att förbereda oss, har vi inte tid att vara upprörda. För ett par, var det oväntade precis vad de behövde i sitt liv. Det var precis rätt tid att något hände i deras liv och gjorde allt bättre.

I mars 2016 började Sasha Hood få magkramper.

Hon tog några smärtstillande och gick och la sig för att försöka sova, och vara redo för att jobba nästa dag. Men när hon kom hem var smärtan var värre, så hon bokade en tid med sin läkare till dagen efter.

s2

Hon förklarade sina symptom för sin läkare, som undersökte Sashas mage och verkade förvånad. Sasha var orolig, men sedan? ”Jag blev chockad när hon sa att hon skulle flytta mig till förlossningsavdelningen .”

s3

Sasha ringde maken Marc.

De hade talat om att starta en familj men inte fören om ett par år. Sasha var fortfarande på p-piller och fick fortfarande sin mens . Hon märkte aldrig en babybula , men hon hade upplevt en liten viktökning, fast hon skyllde det på att hon åt så mycket.

Läkarna sa att hon var omkring 28 till 32 veckor gravid, vilket gör Sasha och Marc allt mer förbryllad att de inte visste att hon hade varit gravid hela tiden.

s4

Efter att smärtan lättade, skickade läkaren hem Sasha .

Efter bara några timmar återvände smärtan och var ännu värre än förut. Sasha tog ett bad för att hjälpa till att lindra smärtan, men det gjorde för ont.

s5

Marc ringde ambulans och tog fram handdukar och berättade för Sasha att hjälp var på väg.

Inom 15 minuter hade Sasha fött. Emellertid grät inte barnet. ”Det var ett skrämmande ögonblick när Marc och jag insåg att navelsträngen var runt barnets hals.

”Lyckligtvis följde Marc alla instruktioner från sjukvårdare på telefonen och lyckades befria Theo. Att höra honom gråta var underbart.”

s6

De namngav sitt barn Theo eftersom det betyder ”Guds gåva” på grekiska.

”Även om vi var helt oförberedd , är viså glada över att ha Theo. Vi tänker båda tillbaka på tiden innan och kan fortfarande inte förstå att vi inte visste att hon var gravid. ”

s7

DELA gärna den här underbara historian med dina vänner och bekanta på Facebook!