Ingen vill gå ut med henne på grund av hur hon ser ut! Men sedan är hon med i TV och CHOCKAR alla!

James är 22 år gammal och har Aspergers syndrom, och han finner att det gör det svårt för honom att komma förbi den första dagen med någon. Han gick med på att visas på Undateables, en brittisk tv-show för personer som har haft problem med dating. Han känner att vara på showen hjälper att utbilda tittarna om funktionshinder och i hans fall Aspergers syndrom.

Tammy, 34, dök också på showen. Hon är vanställd i ansiktet efter en blodförgiftning och säger att det är svårt för henne att gå ut med någon eftersom människor har svårt att se förbi hennes utseende.

Hon var en mycket utåtriktad person och ansåg att det var lätt att närma sig människor. Efter att ha blivit sjuk,  märkte hon att folk stirrade. ”När någon har en negativ reaktion på hur jag ser ut eller någon stirrar på mig, se dem göra en försenad reaktion, påminner det mig om vad som hände. Och det är något som jag inte vill tänka på. ”

Trots vad James och Tammy har gått igenom, är de optimistiska och fortsätter att leta efter den kärlek de förtjänar.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fina video med dina vänner på Facebook!