Familjen till den gravida kvinnan tillbringade nästan fyra månader bredvid hennes döda kropp tills ett MIRAKEL hände!

Sandra Pedro insåg att hon var gravid och gick till doktorn. Den portugisiska kvinnan bodde i närheten av Bragadas i åtta år, med sin son.

Läkarna varnade henne för att det fanns en klar risk med graviditeten på grund av hennes sjukdomshistoria för att hon hade drabbats av lunginflammation och hjärtproblem. Hon hade även en gång varit i koma, samt haft en operation av en njure på grund av en tumör. Ändå var hon 37 och ville ta risken och föda sitt barn.

g1

I februari fick hon en hjärnblödning. Hon var mycket nära att dö. Hennes pojke var kvar inuti henne.

Sandra dödförklarades den 20 februari. En sista ekokardiogram kördes, och de upptäckte något chockerande, och definitivt för första gången i Portugal och över hela världen. Barnets vitala var faktiskt positivt! Pojkens hjärta slog normalt och verkade stark. Läkarna kunde inte tro det.

g2

Testresultaten sändes till sjukhuset St Joseph, i Lissabon, där det beslutades och avtalats mellan familjen och fadern Michael Angelo Faria, att fortsätta graviditeten.

Den livlösa kvinnan hölls vid liv av maskiner så hennes kropp skulle kunna fungera och barnet kunde räddas.

g3

Och då hände det. 107 dagar senare föddes barnet. Och det var en sund liten pojke.

Helt utan motstycke för alla läkare inblandade. Det här var något som fick en hel del av dem att gråta. Maskinerna stängde sedan av och Sandras kropp kunde nu ges till familjen för ett korrekt och sista farväl.

Vilken fantastisk mamma att riskera möjlig fara för att föda. Även död, tilläts hennes kropp fortfarande hennes barn att leva.

DELA gärna den här fantastiska historian med dina vänner på Facebook!