Läraren ser att den populära tjejen alltid sover under lektionen. Anledningen? CHOCKERANDE!

Crystal Escobar var drottning på balen på William Chrisman högstadium i Independence, Missouri i USA. På utsidan, var hon en perfekt tonåring … en duktig elev och en populär cheerleader. Men Crystals klasskamrater och lärare hade ingen aning om den chockerande sanningen.

Crystal var hemlös.

När Crystal var 15 år gammal, visste hon att hennes överlevnad var helt upp till henne själv, eftersom hennes föräldrar inte erbjöd någon stabilitet. En tidigare danslärare får Crystal att flytta in i en tom lägenhet. Crystal levde ensam, fick ta sig till och från skolan, och hade tre jobb för att hålla sig flytande. Ingen i skolan hade någon aning om Crystals mörka hemlighet. ”Jag skulle komma hem, jag skulle duscha, jag skulle gå till skolan, och jag skulle göra min läxa på parkeringen,” sade hon till KMBC. ”Sedan gå till mitt andra jobb och efter det träning med cheerlederlaget. ”

Crystal försökte också att ta hand om sin yngre bror, men så småningom blev hon så utmattad att hon alltid somnade under lektionerna. Det är då en lärare insåg att något inte stod rätt till – och hon bidrog slutligen till att förändra Crystals liv för alltid.

Vänta bara tills du möter denna otroliga ung kvinna och inspirerande förebild, och se hur långt hon har kommit.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!