Hans jobb är att flytta patienter från rum till rum, men se vad kamerorna fånga honom göra …

De flesta människor måste arbeta, och en arbetsdag är vanligtvis 8 timmar. Det är en hel del tid att spendera på ett ställe, där man gör mer eller mindre samma sak. Oavsett om du har ditt drömjobb eller bara försöka ditt bästa för att betala räkningarna, hur du väljer att tänka på det ditt liv är viktigt. Att ha en positiv attityd är nyckeln till att få allt gjort och fortfarande ha energi kvar. Om man är lycklig på jobbet har också en stor inverkan på andra människor. Inom hälso- och sjukvården, finns det många patienter som kan behöva en dos av positiv energi …

Mannen du är på väg att få se jobbar på ett sjukhus som transportör. Hans namn är Lindon Beckford, och han älskar livet, människor och musik. Han älskar att sjunga och kan höras sjunga låt efter låt på Beth Israel Deaconess Medical Center i Boston. 52-åringen har skapat fred och lugnat nerverna hos patienter i några av de mest skrämmande tider i deras liv.  Titta på den här mannen och minns honom nästa gång jobbet känns tufft.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!