Hennes man misshandlade henne och var otrogen med barnflickan! Då ser hennes son det HÄR utanför fönstret!

Susan trodde att hon hade träffat sin drömprins i college – men strax efter att de gifte sig, insåg hon att han var allt perfekt. Susan make började misshandla henne, hotade henne, och var otrogen. Och inte bara hade han en affär med barnflickan, utan han hotade att döda henne om hon flydde med sina barn.

Det var i det ögonblicket Susan insåg hon och hennes barn inte var säkra i sitt hus, men hon var alltför livrädd att lämna honom.

Så en dag, på väg hem från ett läkarbesök, hamnade Susan i en fruktansvärd bilolycka med sin lille son i baksätet. Det var en frontalkollision – men otroligt nog, både Susan och hennes son klarade sig utan en skråma.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!