Hemlös man frågar i kassan vad han kan köpa för 50 cent. Svaret han fick kommer att få dig att gråta!

Hennes son fick en bra uppfostran, och hans mamma vill dela med sig om varför. Michelle Resendez knäppte en bild av hennes son, Matthew och förklarade historien bakom det. Kolla in denna underbara berättelse om en riktigt bra son och sedan dela det med alla dina vänner och familj!

d3e47802afa103c94b8fc1742455b7aa-600x800

”Stolt mammaögonblick! Matthew arbetade i kväll och en hemlösa man gick in på restaurangen med 50 cent och frågade om det fanns något på menyn han kunde köpa. Matthew frågade honom vad han skulle beställa om han kunde och mannen sade att han bara ville ha vad som helst som kunde dämpa hans hunger och smärta i magen.

Så Matthew serverade honom en stadig måltid och sedan använde han sitt eget betalkort för att betala för mannens måltid. Han gav honom kvittot och sa till honom att slappna av och ta en plats. Historien kunde ha slutat där och det skulle vara ett lyckligt slut, men uppenbarligen så såg en kvinna min son under sin slumpmässiga handling av vänlighet. Inte nog med att hon skrev till restaurangen och berättade om vilken underbar anställd de har, hon belönade också min son med en mycket generös dricks! Så stolt att vara hans mamma och jag kan klappa mig på ryggen och veta att jag har spelat en roll i att uppfostra denna storhjärtade unga man. ”

Vänlighet betalar sig!

DELA gärna den här fina historien med dina vänner!