Hans älskade hustru dog. 2 år senare, tittar polisen på hennes bröllopsfoto och ser det OTÄNKBARA!

Detta är en berättelse om kärlek, förlust och otroligt öde.

Bara några dagar innan Dave och Erica Lacey gifte sig blev Erica diagnostiserad med en sällsynt och aggressiv form av lymfom. Hon avled 2011 vid 30 års ålder Dave blev en förtvivlad änkling, som höll hårt i de hundratals bilder på sin älskade Erica älskade.

Under 2012 plundrade inbrottstjuvar Daves hem i Santa Ana i Kalifornien. De tog hans Xbox, dyra smycken, elektronik  – och mest förödande, Ericas kamera. Mer än 300 ovärderliga bilder av Erica och deras liv tillsammans, var borta. Kameran hade även bilder från hennes begravning. Dave visste att han aldrig skulle se dessa bilder igen.

Ett år senare skedde ett annat inbrott, och detektiver hittade 20 kvitton från en lokal pantbank, varav ett var för en kamera. När polisen besökte pantbanken, fann de nämnda kamera,  de sökte igenom bilderna.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!