Mamma åker till sjukhuset med ryggsmärtor! Sedan hör läkaren otänkbara ljud i magen …

Trish Staine tränade för att springa en halvmara, så när ryggen började göra ont, tänkte hon att det hade med all träning att göra. Dagen efter började hon känna svår ryggsmärta som blev så olidlig att hon fick ringa efter ambulans. Väl på sjukhuset upptäckte läkarna det otänkbara …

De hörde fostrets hjärtslag när de undersökte henne!

Trish födde en flicka. Hon hade ingen aning om att hon var gravid. Mamman upplevde ingen viktökning. Trish hade hört talas om kvinnor som inte visste att de var gravida. Hon trodde inte det var möjligt tills det hände henne.

 

”Min dotter är verkligen glad, äntligen har hon en lillasyster”, säger Trish. ”Hon är den enda tjejen. Nu har vi två flickor och flera stycken pojkar. ”

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!