Hon grät hela natten med svår huvudvärk! Men SE vad doktorn hittade i näsan!

Detta är en liten flicka som har haft allvarliga problem med att somna och sedan sova hela natten, och det är allt på grund av bihåleinflammation.

Denna stackars flicka lider av kronisk bihåleinflammation och för att hjälpa till använder hennes föräldrar en Neti Pot för att rensa ut snor och bakterier. Jag har personligen aldrig riktigt förstått varför de fungerar så bra, men de gör det och det är vad som hjälpt denna lilla flicka.

Den senaste infektionerna verkar tyvärr vara en av de värsta som barnet har haft, och vansinnigt massiva * saker * komma ut ur näsan efter att ha använt Neti Poten att det nästan är helt löjligt. Om detta är vad som händer med några veckors eller månaders mellanrum måste flickan känna en nivå av lättnad bortom mitt förstånd, eftersom det har kommit att bli en av de mest tillfredsställande känslor i världen för henne.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!