ISIS shariadomare beordrar att barn med downs syndrom ska bli avrättade!

Hur mycket mer depraverade kan ISIS bli? Gruppens Shariadomare beordrar att barn med Downs syndrom och andra funktionshinder ska dödas.
ISIS har enligt uppgift utfärdat en fatwa!
Iraks aktivistgrupp hävdar att mer än 38 handikappade barn redan har dödats!

ISIS har utfärdat en fatwa som beordrar att barn med Downs syndrom och andra funktionshinder ska dödas hävdas det.

Sharia domare har uppenbarligen slagit fast att ISIS anhängare har rätt att ”döda nyfödda barn med Downs syndrom eller medfödda missbildningar och handikappade barn” i deras senaste kväljande handling.

Mer än 38 barn som föddes med missbildningar och Downs syndrom, i åldrarna mellan en vecka och tre månader, har redan dödats av dödlig injektion eller kvävning, enligt irakiska aktivistgruppen Mosul Eye.
Organisationen, som släppte en videorapport som belyser de depraverade handlingarna, sade att morden ägde rum i ISISfästen i Syrien och Mosul i norra Irak.

Ett uttalande från gruppen sade: ”Genom att övervaka och följa dödsfall av barn med Downs syndrom och medfödda missbildningar, fick vi höra att shariadomare från ISIS utfärdat en fatwa till sina medlemmar att tillåta dem att döda nyfödda med Downs syndrom och medfödda missbildningar och handikappade barn .
Som om det inte är tillräckligt för ISIS att döda män, kvinnor och äldre, nu dödar de barn.
Om detta är sant, betyder det ISIS har följt samma riktning som nazisterna, som dödade funktionshindrade barn eftersom de ansåg dem vara en ”börda för staten”.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!