Reporter agerar konstigt under direktsändning, men sedan inser alla att något är hemskt fel …

Serene Branson är en Emmy-vinnande nyhetsreporter. År 2011 var den unga och till synes friska reportern utanför Staples Center i Los Angeles för att göra ett reportage. Innan hennes segment började Branson att få huvudvärk.

Inte nog med att miljontals människor tittade på Branson i direktsändning, men videon gick viral. Utan att veta Bransons diagnos, började människor över hela världen anklaga henne för att vara berusad eller ha tagit narkotika – men det kunde inte ha varit längre från sanningen. Och det var inte en stroke, som ursprungligen rapporterats, men hennes symptom av yrsel, illamående, och talsvårigheter härmade en stroke. Hon var förödmjukad, men händelsen tvingade henne att ta en mycket närmare titt på hennes medicinska hälsa.

Vad som hände med Branson under direktsändningen drabbar miljontals människor i alla åldrar, och 75 procent av de drabbade är kvinnor.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!