Detta foto av en motorcykelolycka med dödligt slut har blivit VIRALT – se så förstår du!

En lastbilschaufför hade en vanlig dag på jobbet när det otänkbara hände på andra sidan av vägen. Bilar började tuta, däcken började skrika, och slutligen det höga ljudet av metall som slår emot metall.

Den hjälpsamma lastbilsförare, Saul Vazquez, sprang över vägen för att se om han kunde vara till någon hjälp, men som tur var så var ambulanser snabbt på plats.

Vazquez tog en bild av scenen i hopp att informera människor om den potentiella bilkön och för att skicka ut böner för alla i kraschen. ”Allt jag säger är att jag hoppas att alla inblandade är okej!”, Sade han på sin Facebooksida. Men när han tittade ner på bilden, såg han något mycket märkligt. Precis ovanför polisen i mitten fanns en stripig slags figur.

Först skulle man kunna tro att det är bara ett trick av ljuset. Men när du zoomar in och titta lite närmare, börjar saker bli udda. Det verkar ärligt som om en ande svävar över vraket, vinkade mot den skadade motorcyklisten.
13612237_1073673669354523_542119671180310106_n-850x637

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!