Pappa tar en selfie med sin nyfödde son! Men hon i bakgrunden får internet att KOKA ..

28 år gamla Amanda Bacon och hennes fästman Ken bor i North Carolina i USA. Från tidigare har de en dotter, och på senare tid gick deras familj på tre till fyra.

Den underbara nyheter ville de dela med vänner och familj, och postade en bild på Facebook med den nyfödda. Men det är inte bara barnet som får uppmärksamhet, i bakgrunden står nämligen mamman,  vilket är anledningen till att över en halv miljon människor har gillat och delat deras inlägg på sociala medier.

13592282_10101599736906616_4481504955773398241_n

Under fotot har Amanda skrivit (översatt till Svenska):
”Modersrollen ocensurerad.

Jag delar denna bild eftersom det är sant. Detta är efter födseln; det är rått, underbart, rörigt och lustigt, allt. Att få ett barn är en underbar upplevelse, men vad som händer sedan talas det inte mycket om.  Vissa människor kommer sannolikt att känna sig obekväma, men varför? Jag kan inte på allvar förstå det! Det beror på att denna del talar man inte om. Vi bör alla försöka att sätta ljus på den, styrka och omfatta alla aspekter av förlossningen, inklusive stunder som denna. Och gärna göra det med lite humor.

Ingenting säger välkommen till moderskapet bättre än en söt bebis och en gigantisk mamma-blöja. 😜

Uppdatering: Jag postade detta foto. Inte min make.

Att bli mamma är inget att skämmas .

Dela och Gilla om du stöder Amanda!