Bröllopet mellan en medelålders man och hans 12-åriga brud får ALLA att reagera med ilska!

Varje år gifts 15 miljoner bort som barn, de förnekas sina rättigheter till hälsa, utbildning och möjligheter, och berövas sin barndom. Om vi ​​inte gör något, så år 2030, kommer uppskattningsvis 15,4 miljoner flickor gifta sig som barn per år.

Varje barn förtjänar att njuta av sin barndom genom att leka och studera. När dessa unga flickor gifts bort för tidigt, är deras välbefinnande och personliga utveckling i fara. De är ofta maktlösa och kommer att förbli beroende av sina äldre män. De är varken fysiskt eller känslomässigt redo att bli mödrar och hustrur, och tvingas ändå in i ett sådant liv.

KAFA, som betyder ”tillräckligt” på arabiska, är en välgörenhetsorganisation som försöker att ”skapa ett samhälle som är fritt från sociala, ekonomiska och rättsliga patriarkala strukturer som diskriminerar kvinnor.” De skapade det här sociala experimentet för att se hur människor reagerar på att se ett barn som gifts bort med en gammal man.

Videon spelades in i Libanon, där föräldrar och familjer tillåter att flickor gifts bort vid en sådan ung ålder som nio år.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!