Hon märkte svarta prickar i barnets näsa! Vad som orsakade dem? Det HÄR som alla har hemma!

Tydligen behöver du inte ens äga en skorsten för att få problem med sot, och det visar sig att det kan komma från en av de vanligaste hushållsartiklar som finns.

Meghan Budden, en mamma från New Jersey, upptäckte detta den hårda vägen när hon såg att hennes lilla barn hade små svarta fläckar i båda sina näsborrar. Inledningsvis försökte hon ta bort de svarta partiklarnamed en regelbunden rengöring, men de fastnat precis där de var. Oavsett vad hon försökte ville dessa små svarta fläckar bara inte gå bort, så hon tog barnet till det lokala sjukhuset.

Som det visade sig, är många doftljus inte avsedda att brännas för långa tider, och när de gör det kan det skapa en hel röra av sotpartiklar i luften! Inte bara det, men inte ens alla ljus är säkra att använda i ditt hem i första hand.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!