Hon börjar att föda och ber sjuksköterskan stå bakom henne! Då händer det OTÄNKBARA!

När Jacqueline, en mamma från Sydney, Australien, ¨åkte till sjukhuset för att föda sitt tredje barn, berättade läkarna att de skulle behöva göra ett akut kejsarsnitt. För att göra saken ännu värre, man befarade att hon skulle kunna få en stroke.

I den fantastiska videon nedan, håller en sjuksköterska Jacquelines telefon för att fånga det exakta ögonblicket hennes lilla flicka dras från hennes livmoder. Läkarna gratulerar Jacqueline för den framgångsrika födseln.

Naturligtvis är beslutet att dela en sådan intim upplevelse inte för alla, men de av oss som är fascinerade  (och inte så blödiga) uppskattar möjligheten att bevittna när detta mirakel utspelas.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!