Om du lägger dessa blad i och utanför ditt hem kommer du bli av med alla insekter för gott!

När en oväntad insekt springer över golvet bestämmer sig de flesta av oss antingen för att försöka döda den eller skrika och springa iväg i skräck.

Chanserna är om du ser en insekt i ditt hus,  finns det förmodligen fler någonstans i närheten. Alla som någonsin har haft att göra med dem vet hur svåra de är att döda och bli av med. Det brukar ta några besök från skadedjursbekämpare och mycket giftiga kemikalier för att helt utrota dem.

Men innan du går och spenderar dina pengar på en professionell skadedjursbekämpare finns det en enkel och mycket billigare, alternativ metod. Det är lika, om inte mer, effektivt, och du har den förmodligen till hands i köket just nu. Vad det är ? Lagerblad!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!