Par anställer surrogatmamma, sedan upptäcker de den chockerande sanningen!

Holly och Mark Gonzales tillbringade fyra år att försöka bli gravida, men till ingen nytta. Då beslutade de sig för att prova adoption, men saker och ting tog en förödande vändning – men på ett sätt de aldrig kunnat föreställa sig.

Paret Gonzaleses hittade en underbar surrogatmamma som heter Kristy som var gravid med två flickor, men som inte hade råd att nehålla dem. Kristy sa att hon ville att Holly och Mark skulle bli föräldrar. De var extatiska.

Men här är problemet: Kristy hade inte för avsikt att vara surrogatmamma för Holly och Mark. Och hennes namn är inte Kristy, det är Roxanne Janel Jones. Och hon var inte ens gravid.

Vad som händer sedan är ju helt sjukt!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!