Hon spelar in läraren som mobbar barnen! Det de hör på bandet är CHOCKERANDE!

Elvaåriga Brianna Cooper är en skötsam femteklassare i Fort Pierce som ligger i Florida. Men när hennes lärare i naturvetenskap började mobba hennes studiekamrat använde Brianna sin mobiltelefon för att spela in vad som det hände. Hon trodde att hon gjorde det rätta – men skolans svar lämnade hennes mamma bestört.

Briannas ljudinspelning avslöjade den chockerande sanningen.

Men Briannas mamma Cassie blev chockad när hon fick veta att Brianna också blev straffad. Hon blev avstängd från skolan i fem dagar, eftersom det är olagligt att spela in i hemlighet i delstaten Florida.

Men Cassie säger att Brianna är för ung för att förstå lagen och i slutändan gjorde en bra sak.

Om eleverna uppmuntras att hålla tyst om och när de ser något fel tror vi att det gör mer skada än nytta.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna chockerande video med dina vänner på Facebook!