Restaurangägaren installerar kameror och ser en hemlös man äta hundmat! Hjärtskärande!

Massor av mat kastas ut av restauranger och matställen varje dag, då borde väl ingen gå hungrig?!
Nu kan ni föreställa er hemlösa som inte har pengar för att köpa mat för dagen?
Denna restaurangägare brukade lämna en skål med hundmat och vatten för herrelösa hundar som kom till hennes restaurang varje dag. Men det kom en tid när hon behövde lägga ut mer än tre gånger den vanliga mängden av hundmat, och skålen var tom varje gång. Hon bestämde sig då att installera kameror för att fånga den skyldige.

homeless-man-eats-dog-food_2

Till deras förvåning kom en hemlös man och åt skålen med hundmat! När de konfronterade honom, tänkte han springa iväg men bad dem att inte ringa polisen. Det var definitivt ett hjärtskärande ögonblick att titta på.
Istället för att skicka iväg den hemlöse mannen, erbjöd ägaren honom en ordentlig måltid, något han inte hade fått på månader!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!