Killens reaktion när flickvännen trillar ner från klippan får ALLA att bli upprörda!

Om du någonsin får chansen är det här en av de mest spännande aktiviteter du någonsin kan göra, bortsett från att det också kan vara mycket farligt. När hoppar vill du säkerställa att du siktar på en plats långt borta från den klippiga ytan du står på – plus att det är tillräckligt djup. Detta kan verka som sunt förnuft för dig nu, men när du är rädd för att hoppa är det svårt att bekämpa den rädslan och tänka klart samtidigt.

Filmen du ska se kommer från ett ungt par som bestämde sig för att hoppa från en stor klippa. Naturligtvis finns det den inneboende risken för fara, men flickan som gick tillsammans med sin pojkvän var lite rädd för att faktiskt ta språnget, och tog tag i hennes pojkväns ben för att stabilisera sig efter att nästan trillat utanför kanten. Nu, i stället för att dra henne tillbaka för att tillåta henne att försöka igen , bara rycker han benet ur hennes grepp och det gör att hon faller.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna hemska video med dina vänner på Facebook!