Hans fru dog för en månad sedan efter 75 år tillsammans, då skrev han denna sången till henne! Jag är i tårar!

Efter kärleken i hans liv gick bort, var 96-åriga Fred kvar med bara minnen av deras årtionden tillsammans. Även om Fred inte hade någon musikalisk bakgrund, när han läste om en lokal musikstudio som höll en singer / songwriter tävling, såg han det som ett perfekt tillfälle att skriva en kärlekssång till sin hustru sedan 1930-talet, Lorraine.

Detta är en av de mest hjärtskärande vackra berättelser som gör att du tar ett steg tillbaka. Jag varnar dig, se till att du har en näsduk nära till hands, eftersom detta förmodligen kommer att få dig att gråta. Sången är över 8 minuter,  men historien bakom är för en livstid.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna kärleksfulla video med dina vänner på Facebook!