5 enkla sätt att aktivera dina viktminskningshormoner och snabba upp din ämnesomsättning utan att träna!

Även om vi alla vet att det bästa sättet att gå ner i vikt är att ta in mindre kalorier och motionera, är det något mer komplicerat än detta enkla faktum. Den andra nyckeln till att förlora vikt, som inte kräver motion, är att aktivera dina viktminskningshormoner.

Din ämnesomsättning ökar genom att aktivera dessa hormoner som reglerar kroppens förmåga att gå ner i vikt. VIDEON du är på väg att titta på erbjuder 10 sätt att gå ner i vikt utan att träna, varav några aktiverar dina viktminskningshormoner.

5 sätt att slå på dina viktminskningshormoner och / eller aktivera din ämnesomsättning utan motion:

1. Ät mer långsamt och målmedvetet

2. Inkludera BRA fett i din diet

3. Ät frukost varje dag, kort efter uppvaknandet

4. Se till att få mycket solljus

5. Få bättre sömn

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!