12 typer av kronisk smärta som kan orsakas av ditt psykiska känslotillstånd!

Smärta i våra kroppar är våra kroppars sätt att tala om att något är fel. Det är en del av livet och alla har en erfarenhet vid någon tidpunkt i våra liv. Vi har alla haft skärsår, bulor och blåmärken , för att inte nämna enstaka värk och stelhet . Det finns dock vissa typer av kroppslig smärta som inte orsakas av direkt fysisk trauma, utan de härrör från våra känslotillstånd. De kan finnas kvar och påverka kvaliteten på våra liv, och precis som all annan smärta, bör de inte ignoreras.

1. Övre ryggsmärtor. Ryggsmärta är en av de vanligaste typerna av smärta. I vissa fall beror smärta i övre delen av ryggen på ensamhet, förvirring och känslor av att vara oönskad eller inte älskad.

2. Lägre ryggsmärtor. När du är stressad om finansiella frågor, kan det yttra sig som smärta i nedre delen av ryggen. I stället för att ignorera det , gör något för att få ordning på din ekonomi .

3. Huvudvärk. När du känner dig överväldigad och stressad till max det kan ta hårt på din hälsa. Ofta härrör huvudvärk, migrän, psykiska påfrestningar, och andra typer av smärta i huvudet från allt som byggts upp spänning och stress.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga artikel med dina vänner på Facebook!