Den 11-dagars gamla babyn söker värme hos sin bror. Men strax efter kan inte läkarna göra mer för honom!

Brandy Guettler och Tommy Meyer från Fort Pierce i USA, upplevde stora lycka. 18 augusti när de blev föräldrar till två underbara söner. Tvillingarna, Hawk och Mason, är fyllda med kärlek. Och bara 11 dagar efter födseln är föräldrarna stolta när de tar detta foto – Tvillingarna ger varandra en kram.

brodeklemmer

”Det var första gången de rörde varandra, och i det ögonblicket Mason la armarna om sin bror och log, var det oförglömligt” sa mamma Brandy . Men tyvärr drabbades en av tvillingarna av en tragisk diagnos: Hawk föddes med en medfödd missbildning av membranet, vilket gör att organen slutade fungera . Den charmiga bilden av de två har berört tusentals.

Brandy och Tommy är tacksamma för allt stöd och medkänsla tvillingarna har fått, men de måste tyvärr dela en sorglig nyhet. Hawk dog, och lämnade sin bror, hans föräldrar och hela Internet i sorg.

Även om Hawk och Mason inte får leva hela sitt liv tillsammans, är Brandy och Tommy mycket tacksamma för det korta ögonblicket av ömhet som tvillingar kunde uppleva tillsammans.

Dela gärna detta rörande foto med dina vänner på Facebook!