Den lilla flickan vägrar äta efter att hon tittat ut genom restaurangens fönster! Vad som händer sedan! UNDERBART!

En pappa fångade ett ögonblick som nu blivit viralt efter att han bestämde sig för att ta sin lilla flicka ut för att äta. vad som hände under deras middag när barnet märkte något utanför fönstret på restaurangen som till synes fick henne att förlora sin aptit, var faktiskt något väldigt fint. SHon satt framför sin mat som var orörd, då så tog hennes pappa upp sin telefon och började filma.

Kaliforniska Eddie Scott och hans dotter Ella gick ut på en restaurang den 31 augusti och tog en fönsterplats. Även om paret tycker om att gå ut två gånger i veckan, skulle detta besök vara mycket annorlunda när något utanför fångade Ellas öga.

Som klippet börjar ser vi den vackra lilla flickan, komplett med kattöron på huvudet, som bara tittar på hennes tallrik. Efter att hon mumlar något, hoppar hon ner från sin plats och går ut ifrån restaurangen.

Vad hon gör tycker vi verkligen är fint!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fina video med dina vänner på Facebook!