Bli av med åderbråck naturligt utan piller eller kirurgi!

Den term som används för venerna vilka är försvagade, utvidgade, och synliga under hudytan är åderbråck. Dessa vener är normalt blå eller mörkt lila. Detta är ett vanligt tillstånd som kan vara resultatet av ett antal problem, inklusive graviditet, fetma, långvarigt stående, ålder, genetik, etc.

I början av deras förekomst, behandlas åderbråck normalt med komprimeringstekniker, som att bära stödstrumpor. Men det kan uppstå andra hälsoproblem, såsom smärtsam inflammation, känsla av tyngd i benen, och svullnad. Dessutom åtföljs ofta åderbråck av spindelvener och vidgade kapillärer på huden, vilket ytterligare förvärrar tillståndet.

Om du inkluderar vitlök i din dagliga kost eller om du börjar ta vitlökstillskott på en regelbunden basis, kommer du att märka en hel del långsiktiga förbättringar. Om du vill se resultatet så snart som möjligt, bör du börja tillämpa vitlöksblandning direkt på de drabbade områdena.

Ingredienser:
En matsked olivolja
Ett halvt glas apelsinjuice
Vitlöksklyftor

Metod
Blanda alla ingredienser väl och låt blandningen stå i tolv timmar.
Applicera blandningen på de drabbade områdena, med långsamma, cirkulära rörelser. Sluta inte förrän blandningen absorberas i huden
Använd ett varmt bandage eller handduk för att svepa det område du tidigare har masserat. Upprepa proceduren så många gånger som du behöver.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!