Detta är vad dina fötter säga om din personlighet. Jag blev verkligen förvånad över hur exakt det är!

Dina händer kan berätta lite om dig. Men samma sak gäller för fötterna. Deras form berättar lite om din personlighet.

Den romerska foten

1

Med den romerska foten, har stortån och den andra tån samma längd. Personer med denna fotform anses mycket sociala och utåtriktade . De hatar att behöva sitta under långa tidsperioder . Dessutom gillar de äventyr och älskar att resa och upptäcka andra kulturer. De är ofta excentriska och gillar att vara i centrum för uppmärksamheten. Professionellt, är de ofta mycket framgångsrika. Deras kärleksliv är mycket passionerade.

Den långa foten

Här är tårna ofta mycket små. Personer med dessa fötter är mycket bra på att hålla hemligheter. De har dock humörsvängningar som orsakar problem för dem själva och för andra. Dessutom älskar de att gosa med sin partner och hänge sig åt nöjen.

Den grekiska foten

2

Här är den andra tån längre än stortån. Dessa människor är optimister och lätt retbara. Dessa typer av människor är inte exakt stresståliga, dock, om de möter svårigheter med vardagliga sysslor hittar de alltid ett sätt att lösa problemen på. Fortfarande är de mycket angelägna om att hjälpa där de kan. I sängen, är de ganska dominerande. Det är också fallet på deras arbetsplats.

Bondefoten

3

Människor vars tår alla har samma längd anses mer reserverade. De är mycket tillförlitliga och samvetsgranna. Ordning och renlighet är viktiga för dem. Personer med bondefötter fattar beslut på ett rationellt sätt. De tillåter sig sällan att styras av känslor.

Men det finns ett annat ”fottest” som ger dig svar om din personlighet:

4

Du kan skilja din lilltå från de andra.

Om du kan sträcka ut din lilltå bort från de andra fyra, är du mycket äventyrlig och du hatar att vara uttråkad. Men dessa människor påstås vilja fuska mer än andra.

Du kan inte skilja din lilltå från de andra.

Om du inte kan göra detta, då är du en mycket strukturerad människa och värderar ordning. Du är en varelse av vana och främmande för förändring.

Nu vet du äntligen varför du har den fotformen som du har.

DELA gärna artikeln med dina vänner och bekanta på Facebook!