Dessa sjukdomar är alla orsakade av mikrovågsugnar, och du har förmodligen aldrig tänkt på det!

Mikrovågsugnar sänder ut elektromagnetiska vågor genom vår mat, de spänner molekylerna och får dem att röra sig, vibrera och värmer upp när de svarar på mikrovågsstrålning.

Det är en apparat som kallas Magnetron i mikrovågsugnen som producerar vågenergi. Denna vågenergi omvandlar polaritet molekyler från positiv till negativ. Denna polaritet förändras miljontals gånger per sekund i mikrovågsugnen.

En schweizisk studie ledd av biologen och mat forskaren Dr Hans Hertel identifierade effekterna av livsmedel uppvärmd i mikron. I åtta veckor bodde åtta personer i en kontrollerad miljö och åt råa livsmedel, konventionellt tillagade livsmedel och livsmedel värmda i mikron. Blodprover testades efter varje måltid. Mikrovärmd mat orsakade betydande förändringar i blodkemin.

Farorna av elektromagnetisk strålning (EMF)

Har du någonsin undrat varför mat ofta ojämnt uppvärmd när du tar ut det från mikrovågsugnen?

Detta händer eftersom att mikrovågor arbetar med de vattenmolekyler som är närvarande, och eftersom att inte alla områden av mat innehåller samma mängd vatten, blir värme ojämn.

En studie utförd vid Stanford University undersökte effekterna av att mikrovärma bröstmjölk. En av forskarna angav att mikrovärmd bröstmjölk, även på låg värme, kan förstöra några av de viktiga sjukdomsbekämpande förmågorna. De hävdade att förutom uppvärmning, fanns många andra störande förändringar i mjölken.

 

I början av 1991, utfördes en stämning mot ett Oklahoma sjukhus efter att en patient dog efter mottagande av blod som värmdes i en mikrovågsugn.

1976 förbjöd Ryssland mikrovågsugnar på grund av deras negativa inverkan på hälsa och välbefinnande.

Att äta mat gjord i en mikrovågsugn orsakar bestående hjärnskador genom elektriska impulser i hjärnan.
Att långsiktigt äta mat värmd i mikrovågsugn orsakar cancerceller att föröka sig i vårt blod.

Mineraler, vitaminer och näringsämnen i all mikrovärmd mat minskas eller ändras så att den mänskliga kroppen bara får lite eller inget nyttigt i sig. Mikrovärmd mat kan orsaka mag- och tarmcancer utväxter (tumörer). Detta kan förklara den snabba ökade frekvens av cancer i tjocktarmen i Amerika.

Oavbrutet intag av mikrovärmd mat orsakar immunsystembrister genom lymfkörtlarna.

Att äta mikrovärmd mat kan också orsaka minnesförlust, skada koncentrationen, ge känslomässig instabilitet och en försämring av intelligens.

Upptining av frysta frukter omvandlar dess glykosid och galaktosid till cancerframkallande ämnen. Extremt kort exponering av rå, kokt eller frysta grönsaker omvandlar dess växtalkaloider till cancerframkallande ämnen.

Sammanfattningsvis, det blir mer uppenbart att mikrovågor och mikrovågsugnar orsakar cancer och andra skadliga sjukdomar. De har makt att förstöra godheten i vår mat och försvaga våra kroppar.

Vi bör alla tänka på att permanent bli av med dem!

Se farorna mikrovågsugnen orsakar i videon nedan:

Dela gärna denna viktiga artikel med dina vänner på Facebook!