Mamman får en CHOCK när hon inser varför sonen fick de HEMSKA blåsorna!

Amy Stinton från Portsmouth i England blev chockad när hon såg huden på sin 1-åriga son Oliver: Huden på barnet var täckt av blåsor. På sjukhuset fick hon reda på den skrämmande diagnosen – Oliver har smittats med herpes!

En person med herpes har troligen smekt eller kysst Oliver och överfört viruset. Som en varning delar den bekymrade mamman de hemska bilderna, som delades över 9000 gånger på bara några dagar. Oliver har nu viruset och kommer att bära det hela livet.

skarmavbild-2016-09-30-kl-14-29-21

Oliver behandlades på sjukhus i fyra dagar. Lyckligtvis fick pojken inga ytterligare skador. Men det virus som inte är farliga för vuxna, kan vara livshotande för spädbarn yngre än sex veckor gamla. Deras immunsystemet är så svaga att herpesvirus kan sprida sig till inre organ och hjärnan, och kan orsaka infektioner och hjärnhinneinflammation med allvarliga konsekvenser för små varelser.

skarmavbild-2016-09-30-kl-14-29-46

Nästan alla har herpesvirus latent i kroppen, men bara en bråkdel få utbrott. Så om du har ett munsår, bör du hålla dig borta från barn för att skydda dem mot viruset.

Dela denna artikel med dina vänner på facebook för att göra dem uppmärksamma!