Doppa en citronklyfta i salt och lägg den på ditt nattduksbord så händer det HÄR!

Under de senaste åren har mycket skrivits om hälso-och skönhetsknep som en vanlig CITRON kan ge. Fylld med mängder av vitaminer, syror och friskhet, vilket är ett naturligt bakteriedödande och gör den till ett utmärkt rengöringsmedel för din kropp och miljö.

Kombinationen mellan en citronklyfta och salt har dessa effekter:
1. Förbättrar luftkvaliteten när den placeras på nattduksbordet när du sover genom att absorbera toxiner i luften.
2. Får dig att känna ökad energi när du vaknar.
3. Ökar din förmåga att fokusera.
4. Förbättrar ditt humör.
5. Förbättrar din andning.
6. Om du har en förkylning kommer du märka att både dina bihålor och hals kommer att kännas mycket bättre som ett resultat av att ha skivad citron och salt i närheten av huvudet under natten.

Fördelar och användningsområden av citronsaft:
1. Får din hårbotten fri från mjäll: eftersom att det fungerar som ett naturligt rengöringsmedel i hårbotten och och andra hud områden såsom akne och blekning av mörka fläckar.
2. Mjukar upp förhårdnader på kropps områden där huden tenderar att tjockna. Genom att gnugga en halv citron på armbågar, knän och fötter kommer förtjockad hud att mjukna och exfoliera.
3. Bleker dina naglar.
4. Fräschar upp andedräkt.
5. Lindrar smärta i fötterna.
6. Att dricka Citronsaft: underlättar viktminskning, lugnar matsmältningsbesvär, minskar artros och reumatoid smärta, tar bort kroppens gifter genom att njurarna spolas.
7. Rik på antioxidanter som saktar ner åldrande och förhindrar tumörtillväxt.

Titta på filmen nedan för en korrekt skurning av citron med salt vid sänggåendet för att få fördelarna för din energi, humör, andning och förmåga att fokusera!

Vänligen dela denna artikel med din familj och vänner!