Mannen dör, senare upptäcker änkan en bunt oöppnade brev ifrån honom!

När Mitchell Whisenhunt avled av Marfans syndrom, var hans sörjande hustru Ashley och deras 18 månader gamla dotter lämnade utan en make och far. Men Mitchell, den smarta man han var, visste att även i hans frånvaro kunde han på något sätt vara där för dem.

Innan han gick bort kunde han inte sluta han tänka på sin dotter och hustrus framtid. En dag, var Ashley och kollade runt i huset när hon upptäckte en bunt med 30 brev och ett anteckningsblock.

Anteckningsblocket var fullt av dikter Mitchell hade skrivit, samma anteckningsblock som Ashley använt innan hon hoppade av skolan för att ta hand om sin sjuka make. Breven var riktade till deras dotter Brynleigh med datum på alla.

För varje födelsedag tills hon är 18 år gammal, kommer hon att få ett brev från pappa, en liten gest som säkert kommer att göra en enorm skillnad.

”Genom sitt vittnesmål, finns det så mycket hon kommer att lära sig”, Berättar Ashley för ABC News. ”Det gör mig överväldigad. Han tänkte på alla andra i stället för sig själv. ”

Det finns fortfarande överraskningar som Ashley inte vet om men de kommer att utvecklas över tiden. Paret var tillsammans sedan gymnasiet och det är tydligt att de kommer att förbli tillsammans, på ett eller annat sätt, fram till slutet.

”Han är allt jag någonsin haft. Vi var tillsammans redan innan vi visste vad kärlek och livet handlade om”, säger hon.

Se den gripande videon nedan:Dela denna artikel om du tycker att Mitchell var en otrolig kille!